• darkblurbg
  • darkblurbg

In Between Onderwijs heeft nu meer dan 25 jaar ervaring binnen het onderwijs en weet wat het is om als leerkracht en stagiair begeleider geschikt te komen aan de behoeften van alle leerlingen. Soms loopt het niet zoals je zou willen. Heb je behoefte aan een sparringpartner die met jou meekijkt in de klas of bij jouw werk als stagiair begeleider, dan ben je bij In Between Onderwijs aan het juiste adres.

Werkwijze De coaching start altijd met een intakegesprek (vrijblijvend) waarin we jouw vragen helder maken en samen bepalen wat ik voor je zou kunnen gebruiken. Het is mogelijk om te kiezen voor beeldcoaching, een krachtig middel om in korte tijd helder te krijgen waar ontwikkeling mogelijk is en stappen te zetten.

De (beeld) coaching vindt altijd plaats vanuit jouw praktijk, dat betekent daarom als één van de eerste dingen dat ik zal observeren bij jou in de klas of wanneer je aan het werk bent als intern begeleider.

Denkt u dat ik u verder kan helpen? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag mijn mogelijkheden!